Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

“Zelf overleven en ook nog het goede doel steunen”

De opslag van kunstenaar Raven Lamoot zit vol. Er kunnen eigenlijk geen werken meer bij… Via een online veiling wil hij daar verandering in brengen. Hiermee hoopt de Bruggeling zelf ook de corona-crisis financieel wat draaglijker te maken, hij werkt immers in de Horeca en ziet dus z’n inkomen drastisch verlaagd. Maar Raven staat ook zeer bewust in het leven… “Het gaat niet alleen om zelf te overleven… maar ook om het goede doel te steunen. Daarom wil ik met deze veiling ook 2 organisaties steunen die op maatschappelijk vlak een groot verschil maken. 50 % van de opbrengst zal naar Greenpeace en Amnesty International gaan.”

Het werk van Lamoot lijkt af te stammen uit een tijd die hij zelf niet heeft meegemaakt. Het vertoont een grote liefde voor architectuur waarbij Raven niet veel verschillende kleuren nodig heeft om dat fantastische nostalgische gevoel in het werk te brengen.


Wie interesse heeft in het werk van Lamoot, dat voornamelijk uit tekeningen en schilderijen bestaat, kan gerust al eens rondsnuisteren op z’n facebookpagina ArtRaven-Lamoot. Een lijst met werken die te koop worden aangeboden en info over hoe je een bod kan uitbrengen ontvang je door voor 01/01/2021 een mailtje te sturen via onderstaand contactformulier.

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.