Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

weggeefpagina voor de regio Brugge op Facebook

Weggeven begint hoe langer hoe populairder te worden.  Een van de bewijzen hiervan is het succes van de facebookgroep ik geef weg- regio Brugge die reeds 1.584 leden telt en elke dag nog groeit. Het concept van de pagina is simpel: Je plaatst een foto of beschrijving van de spullen die je niet meer nodig hebt en de persoon die het eerste reageert neemt contact met jou op via een persoonlijk bericht.  Je spreekt af wanneer de krijger het voorwerp komt ophalen bij de gever en klaar is Kees.  Geen vervelende ritjes naar het containerpark en weeral iemand gelukkig gemaakt!
Lid worden van de groep doe je door op ‘lid worden’ te klikken op de pagina en dan even te wachten tot iemand je toevoegt.  Enige nadeel misschien is dat enkel mensen met een facebookprofiel aan al dit weggeefplezier kunnen deelnemen.   Doch niet getreurd voor mensen zonder profiel is er nog steeds de weggeefwinkel in het W2 gebouw aan de Hoefijzerlaan of www.online-weggeefwinkel.be.

3 thoughts on “weggeefpagina voor de regio Brugge op Facebook”

  1. Weeral => Alweer*

    “…enkel mensen met een facebookprofiel aan al dit weggeefplezier kunnen deelnemen. Doch niet getreurd, voor hen…” => Zoals het er nu staat, lijkt het alsof je bedoelt dat “voor hen”, die personen mét een Facebookprofiel zijn.
    Correct is: “…enkel mensen met een facebookprofiel aan al dit weggeefplezier kunnen deelnemen. Doch niet getreurd, wie niet geregistreerd is, kan terecht in…”

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.