Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Uw agenda voor de komende weken…

Hebben jullie onze agenda voor oktober al eens bekeken? Hij is redelijk vol geplakt met allerhande activiteiten.

Er is de oprichting van het AC Donkey, die al start in september (oké… da’s niet in oktober) met een info-event op 24 september.  Op deze locatie gaan we ook eens de BAF-bar organiseren op 14 oktober. Deze keer met Annelies D’Hulster, een jonge schrijfster die ons komt vertellen over haar boek waarin ze schrijft over haar ervaring met Afrikaanse vluchtelingen die bij ons in Europa hun geluk willen komen zoeken.

In het zelfde weekend gaat veganistisch kook-collectief Vegalicious op verplaatsing.  Ze gaan op bezoek bij Café De Vetten Os waar ze op zondagnamiddag een extra volkskeuken organiseren, en dit bovenop hun maandelijkse volkskeuken  in de zandberg op élke eersten zaterdag van de maand.

Ook Vredesactie is in Brugge zeer actief in aanloop naar hun nationale actiedag tegen de wapenhandel op 10 november in Brussel.  Wees maar zeker dat ze je nog aanspreken op één van hun infodagen op 5 oktober in de Snuffel of op 21 oktober in het Hof Van Watervliet.

Naast al deze activiteiten kan je uiteraard nog andere evenementen terugvinden in de agenda van BAF…   Een agenda die ook enkel dankzij jullie bijdragen kan volledig gemaakt worden.  Organiseer je een activiteit?  Of ken je iemand die iets organiseert in Brugge (of omstreken) waarvan je denkt dat bezoekers van BAF het interessant kunnen vinden?  Voeg dan vooral zelf dit evenement toe door in onze agenda op ‘post your event’ te klikken…. of stuur ons een mailtje

3 thoughts on “Uw agenda voor de komende weken…”

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.