Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Steun "Bass & Strings-EQUAL RIGHTS EDITION" door te stemmen

 

(foto: bass & strings)

Bass and strings Vzw plant binnenkort een speciale XL-editie waarvan de opbrengst rechtstreeks naar daklozenwerking en vluchtelingenhulp zal worden doorgestort.  De organisatie stond reeds in voor 2 evenementen in Brugge waarbij live muziek centraal stond.  Voor deze editie gaan ze op zoek naar een Belgische headliner van formaat.  Voor de opstart van dit project kan de vereniging best nog een financieel steuntje in de rug gebruiken.  Ook jij kan hen helpen door op hen te stemmen in deze wedstrijd.

 

 

Thomas Meire (Bass and strings):”Na 2 succesvolle edities van ons Brugs concertconcept ‘Bass & Strings’ waar we lokale bands podiumkansen bieden, denken we dat het tijd is om ons concept aan het maatschappelijk nuttige te koppelen. De steeds groeiende kloof tussen arm en rijk en de groeiende vluchtelingenmigratiestroom zorgt ervoor dat er ook in een welvarend land als Belgïe steeds meer kansarme gezinnen en daklozen ontstaan. Graag hadden we dan ook een editie georganiseerd waar we alle winst integraal naar daklozenwerking en vluchtelingenhulp zouden doorstorten. Ons uitgangspunt:iedereen heeft recht op een menswaardig bestaan. Los van afkomst, huidskleur, religieuze overtuiging, seksuele geaardheid!”

Contact the Author

1 thought on “Steun "Bass & Strings-EQUAL RIGHTS EDITION" door te stemmen”

  1. Geachte ,door mijn job als verzorgende binnen familiehulp zoek ik een stage plaats om een 4tal uur mee te helpen in een organisatie die zich inzet voor kansarmen. Jullie organisatie spreekt mij zeer aan. Graag zou ik dan ook mijn stage bij jullie doen. Hopend op een gunstig gevolg. MVG. Colpaert Nancy

reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.