Solidariteitsontbijt op 24 april

solidariteitsontbijtDinsdag 22 maart staat vanaf dit jaar in ieders geheugen gegrift als de datum van de aanslagen in Zaventem en Maalbeek. Wel heel dicht bij huis dit keer … maar of het nu aanslagen betreft in Syrië, Madrid, Afghanistan, VS, Turkije, Londen, Parijs of waar dan ook ter wereld, telkens opnieuw wordt een maatschappij in het diepste van haar wezen getroffen.

Laten we onszelf optillen naar solidariteitsniveau 4 en laten we dicht bij huis starten. Wat brengt mensen dichter bij elkaar dan een gezellige ontbijtpicknick in het stadspark?
Willen jullie ook een bijdrage leveren aan een warmere samenleving en mee bewijzen dat solidariteit de bovenhand kan halen?  Kom dan op zondag 24 april tussen 09.00 en 11.00 naar het Minnewaterpark voor een grensverleggend ontbijt.

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop, creëer een fantastisch ontbijt zoals je het op een bijzondere zondagmorgen op jouw keukentafel zou serveren en breng het samen met je picknickdeken mee naar het Minnewaterpark. Zet je ontbijt (indien je wenst) bij op onze potluck-tafel en maak een culinaire ontbijtreis. Oxfam zorgt bij al dit lekkers voor (h)eerlijke koffie, thee en sapjes.

BAF, Hart boven Hard Brugge!, Oxfam Wereldwinkels en SNT heten jullie van harte welkom!

Praktisch:

– 24/04/2016 (9u – 11u)

– Minnewaterpark (kant Arsenaalstraat) 

– breng je picknickdeken, potluck-ontbijt, eigen bord, bestek en (koffie)beker mee

reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.