Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Schoolmateriaal voor Burundese schoolkinderen dankzij afhaalmaaltijden

Net als zoveel verenigingen en organisaties kan ook Sourir d’espoir haar jaarlijkse benefietfeest niet organiseren omwille van de Corona-maatregelen. De organisatie schakelt dit jaar noodgedwongen over op afhaalmaaltijden om zo toch de financiële middelen te verzamelen die ze nodig heeft om de projecten in Burundi te blijven steunen.

Wat?
Iedereen wordt verwend met een traditionele Burundese maaltijd, die bestaat uit geparfumeerde rijst, maniokbladeren en kalkoenvlees in rode saus. Dit allemaal voor een bedrag van 15€.
Daarnaast, voor zij die willen, wordt er ook een dessert gereserveerd, die in de smaakt valt bij velen: 6 Afrikaanse oliebollen voor een bedrag van 2€.

Wanneer? Op zaterdag 21 november 2020.
Ophaling en levering tussen 18u en 20u.

Waar? Afhalen is mogelijk (regio: Sint-Pieters), maar ook levering aan huis in Brugge en de randgemeenten. Voor levering wordt een bijkomende kost aangerekend van 5€. Hoe?

Hoe bestellen?
Bestellen is mogelijk via mail (inesnelly@hotmail.com) tot en met 17 november 2020.

Hoe kan je Sourire d’espoir nog extra steunen?
Vertel over dit concept aan vrienden, familie, buren en collega’s! Indien je niet in Brugge en omstreken woont, maar Sourire d’espoir toch nog wil ondersteunen, kan dit steeds via vrije bijdrage op het rekeningnummer BE34 1448 7201 1690.Hartelijk dank!

bron: Facebook-pagina Brugge United Agains Racism

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.