Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Online schrijfmarathon voor Amnesty International

De Brugse afdeling van Amnesty International organiseert op 18 en 19 december 3 schrijfmomenten… Omwille van de corona-maatregelen gebeurt dit online. “Brieven en petities behoren nog steeds tot de beste methoden om te ijveren voor mensenrechten.” klinkt het bij de organisatie.

Waar Amnesty Brugge anders verzamelen blaast in een zaaltje of een café voor haar jaarlijkse schrijfmarathon, wordt nu noodgedwongen de Zoom-meeting als middel tegen mensenrechtenschendingen wereldwijd aangewend. Zo kan toch samen geschreven worden zonder fysiek bijeen te komen.

Er zijn 3 meetings gepland: op vrijdag 18 december tussen 20u en 21u30 en op zaterdag 19 december tussen 10 en 11u30 en nog eens ’s namiddags van 14u tot 15u30.
Na het welkomstwoordje en wat uitleg over de verschillende cases waarvoor wordt geschreven kan je je eigen pen tevoorschijn halen.
Inschrijven voor deze schrijfmarathon doe je via de website van Amnesty International Brugge. Vergeet zeker niet je e-mailadres in te vullen zodat je de zoom-link kan ontvangen.

foto:Amnesty International Brugge


reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.