Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Het eerste Belgische Vegan Kampeerfestival

Op 3, 4 en 5 juli 2020 organiseert New Ethics voor de eerste keer Vegamping, een festival waar veganisme een centrale rol krijgt naast het muzikale programma met internationale vegan-minded artiesten en DJ’s.
Met het idyllische decor van het kasteel van Loppem, vlakbij Brugge, en een internationale uitstraling lijkt het erop dat dit festival hét zomer-evenement wordt waar veganisten gelijkgestemden van over de ganse wereld zullen kunnen ontmoeten.

New Ethics is een jonge vzw die streeft naar een ethische omgang met mens, dier en planeet. Naast het New Ethics-magazine staan ze ook in voor de organisatie van Vegan A’fairs, een jaarlijkse beurs waar je allerhande veganistische producten vindt.
Met Vegamping gaat de organisatie nu de uitdaging van een heus kampeerfestival waar iedereen z’n gading zal kunnen vinden: Zo is er een camping voor de typische festivalganger maar ook een stiltecamping voor wie het liever wat rustig aan doet en zelfs een familiecamping.
Maar ook de programmatie heeft voor elk wat wils met een fenomenale line-up van (internationale) vegan(-minded) artiesten en gerenommeerde sprekers, afterparty’s met de leukste dj’s en een aanbod aan workshops, sport en andere activiteiten.
Gooi hierover nog een veganistisch sausje van de beste foodtrucks en standen, dan weet je dat je een fantastisch weekend tegemoet gaat.

Momenteel worden early bird tickets aangeboden, die naar verluidt als zoete broodjes de deur uitvliegen. Deze tickets kosten € 29,95 voor 12 tot 16 jarigen. Volwassenen betalen € 44,95.

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.