brugsalternatiefforum.be

Crowdfunding voor Zero Waste Shop

Crowdfunding voor Zero Waste Shop

Wanneer het crowdfunding doel van 8.500 euro wordt gehaald kan je binnenkort naar de eerste Brugse Zero Waste-shop in de Langestraat. Daar wil Isabelle Descheemaecker haar KarmaMarkt openen waar je je aankopen in bulk zal kunnen doen met herbruikbare recipiënten die je zelf meebrengt of in de winkel aankoopt. De crowdfunding loopt nog een kleine maand en ondertussen werd reeds 37% van het gestelde doel behaald.

Naast een aanbod waarbij geen of praktisch geen plastiek gemoeid is zal je in de KarmaMarkt geen producten vinden die zijn getest op dieren. Verder zijn de producten zo veel als mogelijk biologisch.
Je zal er terecht kunnen voor droge voeding, dranken en oliën, huishoud- en badkamerproducten en er zal er ook een aanbod verse producten te koop zijn van lokale producenten.
In KarmaMarkt zal ook ruimte voorzien zijn voor het organiseren van workshops en lezingen en er komt ook een gezellige zithoek.

De crowdfunding loopt via het platform ulule. Met de vooropgestelde 8.500 euro kan de eerste voorraad voor de winkel worden aangekocht en kan de winkelruimte worden ingericht met tweedehandsmeubels, een frigo en inox containers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.