Wuk? Neen, er zal niet worden “genurft” en het gebruik van washandjes is in Brugge, tot nader orde, nog steeds geen reden tot hilariteit. Brugge wordt wel degelijk Betergem, met een T, en niet Bevergem… en nog niet meteen, maar in 2038.  “Betergem 2038” is een workshop waarbij deelnemers met de nodige humor worden geprojecteerd naar 2038n in de stad Betergem, waar ze deelnemen aan een volksvergadering.  In verschillende burgercommissies nemen de deelnemers beslissingen over de aanpak van problemen in de stad op vlak van voeding, wonen, werken, geld, zorg, enz.

Brugge wordt Betergem 2038 is een organisatie van Transitienetwerk middenveld, Vlaanderen Circulair, Klimaatpodium Brugge en Vormingplus. De workshop vindt plaats op 13 november 2018 in WZC Westervier vanaf 19u met soep en brood. De volksvergadering start om 19u30 en het einde is voorzien rond 22u. Deelname is gratis maar er gevraagd in te schrijven omdat de plaatsen beperkt zijn.

 

Meer artikelen in deze categorie

One Comment

  1. Arm Brugge, ik heb er Niks tegen, maar wat dit zal opleveren..tja, wat ludieke actie, onschuldig en veilig.
    Zegt veel over wat die verenigingen , Iets beter dan ‘toekomst van Brugge’ toch..? tis toch al nie de burgervader zelf die de burger-participatie organiseert.. alé..we maken vooruitgang… en wie weet, met zulke actie zal het zeker Betergem worden..binnen 243 jaar.. En ons poletiekers maar Meelachen, met wat ons BRAAF volkske allemaal toch WorkSjopt zolang het maar niet rebelleert en sloopt.., Laat ze maar dromen, soepke maken.. en nog gratis ook, Tja, laat ik eens meegaan met het idee, mensen kunnen eens doen alsof Zij echt mee-beslissen.. maar ja, tzal weer voor de goe Praterkes zijn zeker, de ‘hogere Gestudeeeerden….Etaleert toch weer den Brugschen Onmacht, den Brugschen NAivietiet.. Braafheid alom, Shalah… Vrrede met u, (ben nie islam zulle)

    Devroye

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.