Dag Brugse Fietser,

Het wordt nu vlug donker buiten, Halloween komt er aan.. Tijd om je fiets eens extra in het Licht te zetten, ook voor ons stadsbestuur is deze actie een moment om onze wensen kenbaar te maken.

Daarom doe ik deze actie: een ontspannen, plezierige tocht, maar hopelijk toch ook met wat duurzame , goede resultaten voor ons, Brugse Fietsers.

Dag beste Brugse Fietser.
Ik nodig u uit om samen met anderen een kleine fietstour te maken in onze geliefde stad. Doel is een rustige, ontspannen tocht te maken, met onze versierde fietsen, een beetje opgepimpt’(en zeker opgepompt!) dus, met nog een ereronde in het hart van Brugge: de Markt, waar we onze fiets goed kunnen showen aan toeristen en anderen. Een alternatieve versie van onze ronde van Vlaandren dus 😊)mag zeker starten nu met het 200 jarig bestaan van onze Geliefde FIETS.
Alle soorten fietsen mogen meedoen, alle soorten fietsers. Wel moet u een fiets-brevet voor een drietal kilometers hebben en fiets moet in orde zijn, dus zeker remmen en lichten ok. Iedereen met gezond fietsershart, Hart voor Fietsen, mag mee. Zo fietsen we ongeveer 4km als één groot rollend lichtkunstwerk door de straten van Brugge, wie weet!
Wees creatief en origineel want er vallen prijzen te winnen! Spreek uw Halloween-verbeelding gerust aan voor deze tocht in het donkere Brugge.

Informatie

Ook kan u uw wensen overmaken op onderstaande email-adressen i.v.m. uw ervaring als fietser. Wat u vind dat nog voor verbetering vatbaar is, zal dan in een tekst/lijst afgegeven worden aan het stadsbestuur.

Waar?

Burg 8000 Brugge
Stadhuis

Wanneer?

28 november 2017
We vertrekken stipt om 18h00, einde rond 19 uur
Het zal al donker zijn dus vergeet jullie talrijke verlichting niet! 😉

Inschrijvingen/bevestigen

Graag uw aanwezigheid melden bij volgende email-adressen . Zo weten wij zeker met hoeveel we zullen zijn, voor dit Brugse Fiets-Festijn 😊

tinedevroye@live.be
sandervan40@hotmail.com

 

Meer artikelen in deze categorie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.