Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

BAF zoekt medewerkers

holdingsignwomanBAF, of “kortweg” Brugs Alternatief Forum, is op zoek naar medewerkers. We merken dat onze bezoekersaantallen blijven stijgen en we willen graag nog meer kunnen bericht geven over de almaar groeiende grassroots-beweging in Brugge die op een bewuste en duurzame manier aan de toekomst wil werken.   We kunnen de initiatieven in Brugge, gaande van inzamelacties voor de vluchtelingen in Calais tot mensen die oesterzwammen kweken op gebruikt koffiegruis, niet meer bijhouden doordat  BAF bestaat uit slechts een klein groepje vrijwilligers die natuurlijk ook andere activiteiten hebben.  Daarom willen we graag ons groepje uitbreiden tot een enthousiaste troep!

We zijn in de eerste plaats op zoek naar mensen die willen schrijven:  Artikels, verslagjes van een actie, spreekbeurt of evenement waar je heen bent gegaan, receptjes, DIY-tips,…  Zolang het maar over sociale en groene thema’s gaat!  Je hoeft trouwens geen Germaanse talen gestudeerd hebben: op BAF is de inhoud belangrijker dan de schreifwijze.

Waar we zeker ook mensen voor zoeken is de Agenda.  Er kruipt redelijk wat tijd in, maar vele handen maken licht werk.  Het is jammer dat we nu soms niet kunnen berichten over evenementen die écht interessant zouden zijn voor vele lezers maar die door tijdsgebrek niet in de agenda zijn verschenen.

BAF wil, en kan, een mooi communicatiemiddel worden voor de steeds groeiende groep mensen die op zoek zijn naar sociale en groene alternatieven in de Brugse regio.  We willen dit blijven doen op een zo democratisch mogelijke manier:  Iedereen kan immers artikelen publiceren! Je hoeft hier trouwens zeker geen it-manager of html-expert voor te zijn, onze website draait op WordPress en is héél gebruiksvriendelijk.

Op donderdag 15 oktober 2015, om 20u, komen we samen in café De Reflex met het BAF-team voor een evaluatie van de website, een brainstorm over waar we in de toekomst heen willen, en natuurlijk gewoon een gezellige babbel.  Wil je graag meewerken aan BAF?  Kom dan zeker af!

Uiteraard kan je ook altijd gewoon contact met ons opnemen via info@brugsalternatiefforum.be.

 

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.