Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

BAF opent haar eigen webshop

Een website onderhouden kost wel wat. BAF wordt ook steeds groter: Zowel in het aantal bereikte mensen, maar natuurlijk ook in Megabytes. De kosten lopen dus wat op en omdat we geen reclame op onze site willen moesten we dus op zoek naar andere bronnen van inkomsten.  We organiseren wel eens een evenement, waar meestal ook wel wat centjes van overblijven, verder ontvangen we af en toe een gift (deze zijn trouwens ook nog steeds welkom). Maar jammer genoeg is dit vaak een druppel op een hete plaat. Via een kleine webshop willen we nu een bescheiden extra centje inzamelen om de financiële druk wat te verkleinen. Voor één keer roepen we het voluit: Shoppen, shoppen, shoppen!

Shop to support!

Op verschillende evenementen deze zomer werden onze duurzame drinkflessen reeds verkocht, maar recent kozen we er dus ook voor om deze via een webshop aan te bieden.  In de toekomst komen daar misschien een aantal andere duurzame producten bij…

Verzending

Probleem met webshops is vaak de verzending. Deze is behoorlijk prijzig en gebeurt meestal met vervuilende bestelwagens.  Daarom zal een team van vrijwilligers binnen Brugge de producten met de fiets leveren. Buiten Brugge verzenden we met Bpost. Jammer genoeg moet deze kost doorgerekend worden aan de klant.

Giften

Giften zijn natuurlijk ook nog steeds welkom. Eeuwige dankbaarheid zal uw deel zijn!  Giften kunnen worden overgeschreven op het rekeningnummer BE09 6528 5605 1657 op naam van Brugs Alternatief Forum.be. Giften kunnen ook via de donatie-knop hier onder.

[row class=”row”]
[col class=”col-sm-6″]

[/col]

[col class=”col-sm-6″]

[button size=”md” type=”primary” href=”winkel”]naar de winkel[/button]
[/col]
[/row]

 

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.