Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Baby in huis of op komst? Kom dan gratis babyspullen halen!

Op zaterdag 7 april 2018 zet de Weggeefwinkel z’n deuren open voor kersverse en toekomstige ouders, oma’s & opa’s,… voor een extra weggeefmoment specifiek gericht op kledij voor 0 tot 3 jarigen.  De weggeefwinkel is een initiatief waar je spullen heen kan brengen die je niet meer nodig hebt. Je kan er één keer per maand ook terecht om er gratis spullen mee te nemen die anderen er achterlieten.

Kleine kinderen groeien snel. Iedereen die kinderen heeft kent dus de frustratie wanneer babykledij na één of twee keer dragen alweer te klein blijkt te zijn. De periode waarin we baby’s in huis hebben is ook één van de periodes waarin de bankrekening wel eens onder druk durft te komen staan: Zo’n kleine spruit in huis zorgt al voor héél wat extra kosten en misschien moet die kinderkamer nu toch écht wel snel afgewerkt worden…  De weggeefwinkel heeft de oplossing: Je kan er de kledij die te klein is geworden achterlaten en er iemand anders gelukkig mee maken en je kan natuurlijk ook op zoek in de spullen die een ander er achterliet. Allemaal gratis.

Iedere 3e vrijdag van de maand kan je van 14u tot 17u30 in de Weggeefwinkel terecht om gratis kleding, schoenen, speelgoed, boeken, huisraad, elektronica, …  mee naar huis te nemen. Elke woensdag en zaterdag van 14u tot 17u kan je er ook je spullen afgeven.

Wanneer? Zaterdag 7 april 2018 van 14u tot 17u30
Waar? Project W², Hoefijzerlaan 22, 8000 Brugge (vlak bij ’t Zand)
Wat? Weggeefmoment ENKEL VOOR BABYSPULLEN (0 tot 3 jaar), uitsluitend toegankelijk voor (toekomstige) ouders en familieleden. Breng een bewijsje mee… geboortekaart, geboorteakte of een bewijs van zwangerschap…

 

 

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.