Lokaal, Sociaal en Ecologisch!

Anonymous voert actie tegen dierenleed

Foto: facebookpagina Anonymous For The Voiceless

Afgelopen zaterdag kregen winkelaars,  toeristen en toevallige voorbijgangers een eerder vreemd beeld te zien in de Steenstraat in Brugge: Ter hoogte van het Simon Stevinplein stond een groepje in het zwart geklede mensen met Guy Fawkes-maskers op. Op hun laptops en tablets werden filmpjes afgespeeld van dierenleed.

 

Deze zogenaamde Cube of Truth, waarbij in een vierhoeksformatie wordt gestaan, was een initiatief van Anonymous For The Voiceless, zeg maar de dierenrechtenbeweging binnen de brede Anonymous-beweging die streeft naar rechtvaardigheid. Gelijkaardige acties vonden wereldwijd reeds plaats of staan nog gepland.

 

Door mensen rechtstreeks aan te spreken en hen te confronteren met beelden uit de bont- vlees- , zuivel- en legkippen-industrie wil de organisatie vooral informeren, maar ook aanzetten tot actie.

 

 

Meer info: www.anonymousforthevoiceless.org

2 thoughts on “Anonymous voert actie tegen dierenleed”

  1. Goed zo!Je moet mensen met de neus op de feiten drukken.Ze zijn zogezegd te teergevoelig om doelbewust iets over die wanpraktijken op te zoeken en te bekijken maar gaan dagelijks wel lustig naar de beenhouwer.Ze moeten leren beseffen dat ZIJZELF de schuld van al dat dierenleed zijn

reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.