Wanneer:
28 november 2017 hele dag
2017-11-28T00:00:00+01:00
2017-11-29T00:00:00+01:00
Waar:
Start op de BURG, Brugge
Burg
8000 Brugge
België
Kosten:
Gratis
Contact:
Devroye Tine
050343526

Dag beste Brugse Fietser.,
Ik nodig u uit om samen met anderen een kleine fietstour te maken in onze geliefde stad. Doel is een rustige, ontspannen tocht te maken, met onze versierde fietsen, een beetje opgepimpt’(en zeker opgepompt!) dus, met nog een ereronde in het hart van Brugge: de Markt, waar we onze fiets goed kunnen showen aan toeristen en anderen.Een alternatieve versie van onze ronde van Vlaandren dus 😊)mag zeker starten nu met het 200 jarig bestaan van onze Geliefde FIETS.
Alle soorten fietsen mogen meedoen, alle soorten fietsers. Wel moet u een fiets-brevet voor een drietal kilometers hebben en fiets moet in orde zijn, dus zeker remmen en lichten ok. Iedereen met gezond fietsershart, Hart voor Fietsen, mag mee. Zo fietsen we ongeveer 4km als één groot rollend lichtkunstwerk door de straten van Brugge, wie weet!
Wees creatief en origineel want er vallen prijzen te winnen! Spreek uw Halloween-verbeelding gerust aan voor deze tocht in het donkere Brugge.

Informatie
Ook kan u uw wensen overmaken op onderstaande email-adressen i.v.m. uw ervaring als fietser. Wat u vind dat nog voor verbetering vatbaar is, zal dan in een tekst/lijst afgegeven worden aan het stadsbestuur.
Waar

Burg 8000 Brugge
Stadhuis

Wanneer

28 november 2017
We vertrekken stipt om 18h00, einde rond 19 uur
Het zal al donker zijn dus vergeet jullie talrijke verlichting niet! 😉

Inschrijvingen/bevestigen

Graag uw aanwezigheid melden bij volgende email-adressen . Zo weten wij zeker met hoeveel we zullen zijn, voor dit Brugse Fiets-Festijn 😊

Tinedevroye@live.be
Sandervan40@hotmail.com

U kan via onze mails nog andere mensen laten deelnemen, we willen het zeker Klein houden voor eerste begin, en Warm ))

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.