Agenda

doodleagendaWelkom op Baf’s alternatieve agenda voor Brugge. Hier vind je evenementen met een sociaal en/of ecologisch karakter in en rond Brugge.
Ingelogde gebruikers kunnen evenementen toevoegen door op de groene ‘post your event’-knop te klikken. Je evenement zal niet onmiddelijk verschijnen maar wordt eerst nog gecheckt. Je ontvangt een e-mail wanneer je evenement is gepubliceerd.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
Vegalicious Volkskeuken 15:00
Vegalicious Volkskeuken @ De zandberg
jun 3 @ 15:00
Vegalicious Volkskeuken @ De zandberg | Brugge | Vlaanderen | België
Elke eerste zaterdag van de maand organiseert autonoom kollektief Uitgezonderd haar Vegalicious volkskeuken. Het concept is simpel: Iedereen is welkom om te genieten van een lekkere veganistische (enkel plantaardige producten) maaltijd.  Wie graag wil helpen koken is welkom vanaf 15u, wie gewoon wil komen eten vanaf 18u. Richtprijs = 5€ voor de volwassenen en 3€ voor de kids. Er is uiteraard ook drank te verkrijgen aan democratische prijzen en vaak wordt er een extra activiteit (spreker, film, optreden,…) aan de avond gekoppeld. Meer info via de Facebook-pagina van Uitgezonderd.Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken … Verder lezen...
4
5
Klimaat Podium Brugge Bestuursvergadering 19:30
Klimaat Podium Brugge Bestuursvergadering @ tspelopdewagen vzw
jun 5 @ 19:30 – 22:30
Bestuursvergadering – organisatie klimaatdag 17 maart 2017Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Weggeefmoment en volkskeuken 14:00
Weggeefmoment en volkskeuken @ W-z,VZW (Weggeefwinkel)
jun 17 @ 14:00
Weggeefmoment  en volkskeuken @ W-z,VZW (Weggeefwinkel) | Brugge | Vlaanderen | België
Weggeefmiddag van 14 tot 18u, volkskeuken om 18u Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
18
19
20
21
22
LETS info-avond 19:15
LETS info-avond
jun 22 @ 19:15
Op donderdag 22/6/2017 geeft LETS Brugge een LETS-info-avond. Deze keer bij Let’s Co & Co (www.letscoco.be) in de Beenhouwersstraat 119 te 8000 Brugge. Welkom vanaf 19.15, om 19.30 uur start de presentatie. Noteer het alvast in je agenda. Inschrijving is gratis via mail naar Peter Clerckx: info.letsbrugge@gmail.com Telefoon kan naar Nicole 050/703089. Noot: Let’s Co & Co is lid van LETS maar verwar dit niet met LETS. We zijn 2 afzonderlijke initiatieven.Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
23
Praatcafé Betaalbaar wonen (pvda) 19:00
Praatcafé Betaalbaar wonen (pvda) @ ?
jun 23 @ 19:00
Vrijdag 23 juni 2017 Interactief panelgesprek met: – Pascale Cockhuyt (Armoedebeweging “Vzw Wieder”) – Nadine Peeters (Huurbegeleidster Sociaal verhuurkantoor ASVK vzw) – Mark Vandenbossche (Sociaal verhuurkantoor Brugge) – Paul Meersman (Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen) Deuren open om 19u, aanvang panelgesprek om 19.30u stipt. Iedereen is van harte welkom! Gratis toegang. Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
24
Feest in’t park 14:00
Feest in’t park @ Minnewaterpark
jun 24 @ 14:00
Feest in't park @ Minnewaterpark | Brugge | Vlaanderen | België
Feest in ’t Park is een gratis mondiaal stadsfestival in het gezellige Minnewaterpark van Brugge. Wereldmuziek, Dans, Workshops, Wereldkinderdorp, Fair Trade Straat, Bazaar, fairtradebar en gerechten uit het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Afrika en Azië   https://www.facebook.com/events/1322291671224250/Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
25
Actie voor de sluiting van dolfinarium Brugge 15:00
Actie voor de sluiting van dolfinarium Brugge @ Boudewijn Seapark
jun 25 @ 15:00
Actie voor de sluiting van dolfinarium Brugge @ Boudewijn Seapark | Brugge | Vlaanderen | België
Dierenrechtenorganisatie Bite Back organiseert elke laatste zondag van de maand een actie voor de sluiting van het dolfinarium van het Boudewijn Seapark in Brugge. Deze dolfijnengevangenis moet dicht! Afspraak om 15:00 uur voor de ingang van Boudewijn Seapark, Alphonse de Baeckestraat 12, 8200 Sint-Michiels (Brugge)   meer Info: https://www.facebook.com/events/1200134880082842/Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op Google+ te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)MeerKlik om op LinkedIn te delen. (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
26
27
28
29
Film: In den Beginne 19:30
Film: In den Beginne @ Het koersepeerd
jun 29 @ 19:30
In den beginne Hoe een boek over teksten op 6000 jaar oude kleitabletten je veilige werkelijkheid omver kan gooien. Hoe die oude teksten in de Bijbel terechtkwamen of tot mythe werden verklaard en hoe de recente wetenschappelijke ontdekkingen keer op keer die gebeurtenissen bevestigen. Het is een actief proces. In den beginne, het begint pas. Hoe kennis en inzicht de werkelijkheid veranderen kan. Uitgezonden op maandag 5 januari 2004, RVU, NED 3 Een televisieprogramma van Bram Vermeulen voor de RVU, live opgenomen op locatie met een klein select publiek. Bram Vermeulen vertelt over ervaringen die veroorzaakten dat hij anders over dingen ging denken. Een programma over nieuwsgierigheid, want één ding staat vast: zonder verandering geen evolutie. Geschreven en verteld (en gezongen) door Bram Vermeulen in nauwe samenwerking met Shireen Strooker (scriptontwikkeling en regie).   https://www.facebook.com/events/993289530773801Dit delen:Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen … Verder lezen...
30

Reacties gesloten